Balett gyerekeknek, balett oktatás Budapest, gyermek balett tanfolyam

Balettiskola Budapest - balett gyerekeknek 4 éves kortól

Balett dressz


Balett dressz

A gyerekek egy bizonyos korban imádnak öltözni, és ez a tulajdonságuk jól jöhet az első balett dressz megvásárlásakor, arra azonban figyeljünk, hogy a kiválasztott darab ne csak csili-vili, hanem praktikus is legyen, hiszen a gyerekek túlmozgásosak, ezt az energiát pedig csak kényelmes darabban lehet levezetni.

A lecsúszó pántú vagy aszimmetrikus balett dressz fazon nyilván szóba se jöhet, a gyerekek ebben a korban inkább a színek, semmint a fazon felől közelítik meg a kérdést.

A legáltalánosabb a rózsaszín, rövid ujjú dressz, amit szoknyás résszel varrnak egybe. Az árnyalatok száma végtelen, valószínű, hogy a szülőnek legalább kétfélét kell vennie, ezért talán érdemes egy egybe fazont venni, illetve egy külön balett dresszt, amire többféle szoknyát is fel lehet húzni.

Nagyon fontos a méret, segítsük a gyereket, nehogy kényelmetlen fazont válasszon. Húzzuk el az anyagot vállnál, üllepnél és hátnál, hogy lássuk, sehol nem vág be, illetve sehol nem lötyög.

Ezt nekünk kell ellenőrizni, hiszen a gyereket csak a tüllszoknya és a szín érdekli. Engedjünk neki, a gyártók cukorkaszínei tökéletesen mutatnak mindegyik apróságon. 

 

 

<<< vissza Balett Oktatás Gyerekeknek főoldalra

.