Balett gyerekeknek, balett oktatás Budapest, gyermek balett tanfolyam

Balettiskola Budapest - balett gyerekeknek 4 éves kortól

Felnőtt Balett, balett oktatás, balettiskola

 

Úgy érzed, hogy nem vagy elég vékony és fiatal a felnőtt baletthoz?

Számolj le ezzel a buta tévhittel, ami eddig megfosztott az álmaidtól!

Téged is vár a balettiskolánk!

Gyere el kezdő felnőtteknek induló balett oktatásunkra, amely Budapesten, a városközpontban arra vár, hogy neked is megmutassa: lehet belőled balerina.

Az eredmények már néhány hónap elteltével önmagukért fognak beszélni. Amellett, hogy szép tartásod és új izmaid lesznek, akár új barátokra is szert tehetsz. Később, ha karod, velük még színpadon is állhatsz, hogy szeretteidnek megmutasd, milyen fantasztikus, új dolgokat tanultál meg a felnőtt balett órákon. Ehhez persze sokat kell gyakorolni, de a balett oktatásunk során tökéletes felkészülést biztosítunk számodra.

Gyere el te is a balettiskolába, szuper közösségünk, és profi tanáraink téged is várnak a felnőttek részére felépített tanfolyamon.

Ha jelentkezel, milyen felnőtt balett tanfolyamcsomagok közül választhatsz?

 Szeretnél részt venni balett oktatáson, de nem akarsz gyerekek között ugrándozni? Neked találták ki a felnőtt balettot, ahol ugyanúgy megtanulod a királynői tartást és a gyönyörű mozdulatokat, melyek a balett velejárói.

Felejtsd el azt a népszerű mítoszt, hogy csak gyerekként lehet elsajátítani a klasszikus balettot. Felnőttként a balett oktatáson ugyanolyan hatékonyan tudod megtanulni a kombinációkat, nyilván tovább tart, hiszen felnőttként be vannak merevedve az izmok. A gyakorlás azonban meghozza gyümölcsét hamar: néhány hónap alatt komoly fejlődést lehet elérni a balettiskolában.

.

Felnőtt balett a LifeTV-n?
Bemutatkoztunk! Itt a riport:

.

.

 

Mi a teendőd?

Még ma keresd meg a neked legideálisabb balettiskolát, ahol kezdő felnőtt balettot oktatnak a mesterek. Már az első órán látni fogod, hogy rengeteg hasonló korú társad lesz, aki ugyanúgy arra vágyik, hogy egy nap balettozzon. A közös célok és erőfeszítések összehozzák az embereket, gyorsan kialakul a balettiskolában, a balett közösség, ahol támogatást kaphatsz. Minden szempontból fejlődést eredményez a kurzus elvégzése, ami után nem szabad megállni, hiszen rád várnak a haladóbb gyakorlatok.

A balett oktatáson, alapszinten megtanítják neked azokat a fogalmakat, lépéseket és pózokat, melyek nélkül semmit nem lehet megtanulni a klasszikus balettban. Lehet, hogy elsőre riasztó lesz a sok idegen szó, de meglátod, két hét múlva magadtól fogsz beállni az ötödik pozícióba.

Otthon is tudsz gyakorolni, a balett videók segítségével

 Amellett, hogy szilárd alapokhoz jutsz, amennyiben elvégzed a Nulláról kezdő felnőtt balett tanfolyamot a balettiskolában, olyan segítséget is kapsz, amit máshol nem. A gyakorlatokról – egyfajta segédanyagként – videókat készítenek, melyeket a kurzus után megkapsz, hogy otthon is tudjál gyakorolni. Ez akkor is jó lehet, ha épp nem tudsz részt venni egy-egy órán.

Balettcipőt is kaphatsz

 Tied lehet egy vászon gyakorlócipő is, ha olyan felnőtt balett tanfolyamcsomagot választasz, ami ezt lehetővé teszi. Ha nem, de még nem sikerült beszerezned a balettcipőt, akkor se maradj otthon. Az első alkalmakkor nyugodtan legyél cipő nélkül, szokd a padlót, az újfajta mozgást, később úgyis igényelni fogod a cipőt, ami remekül tartja a lábfejet.

Balett Stretching nélkül nincs balett óra

 Bár nagyon segít a bemelegítés és óra végi nyújtás, tanácsos elmenni stretching órára is, ami vérbeli balerinát farag belőled. Az izmok rendszeres nyújtása ugyanis fantasztikus módon segíti a tánctechnikád fejlődését, hátrébb tudsz majd hajolni, a lábad pedig az egekig fog emelkedni a nyújtásnak köszönhetően.

De ne kezdj el rögtön otthon is naponta két órát nyújtani! Bízd a profikra a kontrollt, kezdd el piciben, óvatosan, nehogy meghúzódjon valamelyik testrészed. A fokozatos munkának tartós eredménye lesz rövid időn belül.

Iratkozz be még ma!

 Budapesten téged vár a felnőtt balett, kezdd el még most, hogy év végére akár meglepetés műsort készíthess a családnak a balett oktatáson tanultakból! Garantált, hogy el fognak ájulni a tudásodtól. 

.

Felnőtt balett, balett oktatás Budapesten, balettiskola

.