Kiváló balett ruha márkák vásárlása a központi balettüzletben

Kiváló balett ruha márkák vásárlása a központi balettüzletben

Balett ruha

 

Mivel a gyerekek nem foglalkoznak olyan dolgokkal, mint izomhúzódás, megfázás, nekünk, felnőtteknek kell biztosítani, hogy a kicsik tánc közben sem sérülnek meg.

Érdemes persze elmagyarázni nekik, hogy miért van szükség olyan balett ruhára, például a lábszárvédőre vagy a kardigánra akkor is, ha úgy érzi, hogy nem fázik.

Kiváló balett ruha márkák vásárlása a központi balettüzletben

Kiváló balett ruha márkák vásárlása a központi balettüzletben

Beszéljünk velük a bemelegítésről…

 

…minél előbb megszokják, hogy szükség van rá, az óra szerves része, annál természetesebb lesz számukra, hogy felhúzzák a balett ruhát, a kardigánt vagy a balett zoknit.

Nagy szerep jut ebben a tanárnak is, akire a gyerekek figyelnek, és akinek elhiszik, amit mond.

Ha a tanár magyarázza el nekik…

 

…miért kell rétegesen öltözni a balett órán is, elfogadják, hiszen szeretik őt, és nem lesz cirkusz az öltözésből az óra előtt.

Jó ötlet lehet az is, ha a tanár együtt húzza fel a gyerekekkel a melegen tartó balett ruhát az óra elején, ezzel is példát mutatva a tanítványoknak.

Néhány alkalom után teljesen természetessé válik az apróságok számára, hogy az óra elején több balett ruha van rajtuk.

Órán is viselhető a balett ruha

 

Aki persze nem melegszik ki eléggé, annak nem kell levennie a kardigánt, és ahogy a felnőtteknél, úgy a gyerekeknél is figyelni kell arra, hogy bármit is húz fel tánchoz, tudjon benne mozogni.

Nem szabad, hogy akadályoztatva érezze magát, mert akkor kényelmetlenné válik a balett, és elmegy a kedve a gyerkőcnek is.

Vásárláskor célszerű…

 

…a két réteget együtt felvenni, és úgy megkérni a gyereket, hogy mozogjon benne.

Így tökéletesen látszik, hogy például a dressz és a kardigán hogyan fekszik ki a gyereken, komfortosan tud-e benne mozogni, nem túl vastag, mert az is gond lehet.

A gyerekek hőérzete is eltérő…

 

…a szülők már tapasztaltak e téren, aki tudja, hogy fázósabb a kicsi, nyugodtan válasszon kötött kardigánt, ha azonban gyorsan kimelegszik, akkor elég hosszú ujjú, pamut darab is.