Felnőtt Balett Oktatás

Úgy érzed, hogy nem vagy elég vékony és fiatal a felnőtt baletthoz?

Számolj le ezzel a buta tévhittel, ami eddig megfosztott az álmaidtól!

Téged is várunk!

Gyere el, a teljesen kezdő felnőtt balett oktatás 8 alkalmas, most induló oktatásunkra, amely Budapesten, a városközpontban arra vár, hogy neked is megmutassa: lehet belőled balerina.

Az eredmények már néhány hónap elteltével önmagukért fognak beszélni. Amellett, hogy szép tartásod és új izmaid lesznek, akár új barátokra is szert tehetsz.

Később, ha karod, velük még színpadon is állhatsz, hogy szeretteidnek megmutasd, milyen fantasztikus, új dolgokat tanultál meg az órákon.

Ehhez persze sokat kell gyakorolni, de a felnőtt balett oktatás során tökéletes felkészülést biztosítunk számodra.

Gyere el te is, szuper közösségünk, és profi tanáraink téged is várnak a felnőttek részére felépített tanfolyamon.

 

Felnőtt balett oktatás

Budapest városközpontjában!

 

Ha jelentkezel, milyen tanfolyamcsomagok közül választhatsz?

Szeretnél részt venni balettórán, de nem akarsz gyerekek között ugrándozni?

Neked találták ki a felnőtt balettot, ahol ugyanúgy megtanulod a királynői tartást és a gyönyörű mozdulatokat, melyek a balett velejárói.

Felejtsd el azt a népszerű mítoszt, hogy csak gyerekként lehet elsajátítani ezt a művészeti ágat.

Felnőttként ugyanolyan hatékonyan tudod megtanulni a kombinációkat, nyilván tovább tart, hiszen felnőttként be vannak merevedve az izmok.

A gyakorlás azonban meghozza gyümölcsét hamar: néhány hónap alatt komoly fejlődést lehet elérni.

.

Felnőtt balett a LifeTV-n?

Bemutatkoztunk! Itt a riport:

.

.

 

Mi a teendőd?

Még ma keresd meg a neked legideálisabb balett órát, ahol kezdő felnőtt balettot tartanak a mesterek.

Már az első órán látni fogod, hogy rengeteg hasonló korú társad lesz, aki ugyanúgy arra vágyik, hogy egy nap balettozzon.

A közös célok és erőfeszítések összehozzák az embereket, gyorsan kialakul, a balett közösség, ahol támogatást kaphatsz.

Minden szempontból fejlődést eredményez a kurzus elvégzése, ami után nem szabad megállni, hiszen rád várnak a haladóbb gyakorlatok.

Alapszinten megtanítják neked azokat a fogalmakat, lépéseket és pózokat, melyek nélkül semmit nem lehet megtanulni.

Lehet, hogy elsőre riasztó lesz a sok idegen szó, de meglátod, két hét múlva magadtól fogsz beállni az ötödik pozícióba.

 

Otthon is tudsz gyakorolni, a videók segítségével

 

Amellett, hogy szilárd alapokhoz jutsz, amennyiben elvégzed a Nulláról kezdő felnőtt balett tanfolyamot, olyan segítséget is kapsz, amit máshol nem.

A gyakorlatokról – egyfajta segédanyagként – videókat készítenek, melyeket a kurzus után megkapsz, hogy otthon is tudjál gyakorolni.

Ez akkor is jó lehet, ha épp nem tudsz részt venni egy-egy órán.

 

Cipőt is kaphatsz

 

Tied lehet egy vászon gyakorlócipő is, ha olyan felnőtt balett tanfolyamcsomagot választasz, ami ezt lehetővé teszi.

Ha nem, de még nem sikerült beszerezned a cipőt, akkor se maradj otthon.

Az első alkalmakkor nyugodtan legyél cipő nélkül, szokd a padlót, az újfajta mozgást, később úgyis igényelni fogod a cipőt, ami remekül tartja a lábfejet.

 

Spárga nélkül is van balett óra

 

Bár nagyon segít a bemelegítés és óra végi nyújtás, tanácsos elmenni stretching órára is, ami vérbeli balerinát farag belőled.

Az izmok rendszeres nyújtása ugyanis fantasztikus módon segíti a tánctechnikád fejlődését, hátrébb tudsz majd hajolni, a lábad pedig az egekig fog emelkedni a nyújtásnak köszönhetően.

De ne kezdj el rögtön otthon is naponta két órát nyújtani! Bízd a profikra a kontrollt, kezdd el piciben, óvatosan, nehogy meghúzódjon valamelyik testrészed.

A fokozatos munkának tartós eredménye lesz rövid időn belül.

 

Iratkozz be még ma

a kezdő felnőtt balett oktatás

8 alkalmas tanfolyamra!

 

Budapesten téged vár a felnőtt balett oktatás, kezdd el még most, hogy év végére akár meglepetés műsort készíthess a családnak a tanultakból!

Garantált, hogy el fognak ájulni a tudásodtól.

.

 

Biztos nem elég egy zokni a felnőtt balett oktatás óráin?

De elég…. az első időkben…

…aztán ha megszereted ezt a mozgásformát, már biztosan nem elég.

Két egyszerű oka lehet:

Az egyik…

…hogy a felnőtt balettórához hozzátartozik a megfelelő viselet, és Te is sokkal kellemesebben érzed magad, ha a felnőtt balett oktatás balettóráján balett felszerelésben vagy, és a tükörből egy profi balerina néz vissza rád.

Ettől sokkal szebbnek fogod magad érezni, és motivál, hogy a mozdulataid is sokkal szebbek, hiszen megadod a módját külsőségekben is az órai részvételednek.

Megtestesíti azt az álmot, azt a képet, amit elképzeltél, hogy milyen leszel majd a felnőtt balett oktatáson a teremben.

Másik oka…

…az tényleg a praktikusság, és a célszerűség.

Manapság nagyon sok balett felszerelés gyártó van a világon, hogy kiszolgálja a magas szintű igényeket.

Ezeket a felszereléseket célzottan a balett mozdulataihoz, intenzitásához és használatához gyártják.

A neves gyártók legtöbbször a gyakorlatban teszteltetik ki a különböző gyártói modelleket, és profi balerinákat „szponzorálnak” a termékeikkel.

A balerinák gyakorlati tapasztalatai alapján fejlesztik tovább ezeket a kellékeket, hogy a legjobb minőségű anyagokból, a legjobb varrási technológiákkal készítsék el a balettcipőket, balett ruhákat, tánccipőket és egyéb termékeiket.

Természetesen nem arra kell gondolni, mint egy új autó modell kifejlesztésénél, de valami hasonló módszerekkel dolgoznak.

Ezeknek a ruháknak a balett speciális mozdulatait kell kibírniuk, és természetesen segíteni, a mozdulat stílusos végrehajtását.

Van olyan gyártó amelyik már 80-100 éve ezzel foglalkozik.

Természetesen minden márkának vannak kínai utánzatai, ami nem probléma, így már mindenki hozzá tud jutni a megfelelő balettfelszereléshez.

Mindenki eldöntheti, melyik minőséget vásárolja meg, az igényeinek és a pénztárcájának megfelelően.

Hasonlóan, mint a Suzuki és a Mercédesz, mindkettőnek 4 kereke van és mindkettőben van kormánykerék is, mégis teljesen más utazási és vezetési élményt nyújt.

Ezt mindenkinek magának kell eldönteni.

Nagy nevű gyártók például a Capezio, a Grishko, a Freed of London.

Ha nagyon olcsónak tűnik egy-egy ilyen gyártó terméke akkor nem érdemes vele kísérletezni, valószínű egy kreatív kínai vállalat terméke.

Ezek a nagy nevű gyártók kifejezetten tiltják a termékeik áron alul árusítását, és előírják a kiskereskedelmi árat, amit a kereskedőnek el kell kérnie a termékért.

Ha engedélyeznék a szabad árazást, akkor előbb utóbb a márkájuk látná kárát, hiszen az arra igényes vásárlóknál ezek a termékek kegyvesztettek lennének, és lesüllyednének a kínai dömpingárú szintjére.

Tehát a javaslat, inkább legyen kevesebb balett felszerelésed, de minőségi gyártóktól, mint sok, de alacsony színvonalú kelléked.

Nem beszélve a tartósságról, ami ismerős lehet, hogy a kínai vagy egy ismert gyártó pólója bírja tovább.

Persze mindkettő Kínában készül, csak a jobb minőséget ellenőrzött üzemekben, és ellenőrzött minőségben gyártják.

Még egy utolsó összehasonlítás:

Ha elkezdesz futni sport jelleggel, tudsz magadnak venni futócipőt ötezer forintért is.

De ha komolyan gondolod, és odafigyelsz a lábad épségére, egészségére, akkor egy speciális futócipőt veszel egy szakboltban, ahol legalább harmincezernél kezdődnek a cipők.

Itt is Te döntöd el melyik cipő a neked megfelelő, de egy biztos, hosszútávon a minőség kifizetődőbb, még akkor is ha egy művészeti tanfolyam, a felnőtt balett oktatás a cél.

Hogy mégis milyen balett felszerelést választasz, ha részt veszel a kezdő felnőtt balett oktatás 8 alkalmas tanfolyam óráin, ez csakis rajtad múlik.

Kérdezd meg az óravezető tanárt, vagy figyeld meg, hogy a többiek milyen felszerelésben vesznek részt a felnőtt balett oktatás óráin.

.