Felnőtt Balett Oktatás

Úgy érzed, hogy nem vagy elég vékony

és fiatal a felnőtt balett órához?

 

Számolj le ezzel a buta tévhittel,

ami eddig megfosztott az álmaidtól!

 

Téged is várunk!

 

Gyere el, a teljesen kezdő felnőtt balett oktatás 8 alkalmas, most induló klasszikus balett oktatásunkra, amely Budapesten, a városközpontban arra vár, hogy neked is megmutassa: lehet belőled balerina!

Az eredmények már néhány hónap elteltével önmagukért fognak beszélni.

Amellett, hogy szép tartásod és új izmaid lesznek, akár új barátokra is szert tehetsz.

 

Klasszikus balett oktatás Budapest városközpontjában felnőtteknek

Klasszikus balett oktatás Budapest városközpontjában felnőtteknek

 

Később, ha karod, velük még színpadon is állhatsz, hogy szeretteidnek megmutasd, milyen fantasztikus, új dolgokat tanultál meg a teljesen kezdő órákon.

Ehhez persze sokat kell gyakorolni, de a felnőtt balett oktatás során tökéletes felkészülést biztosítunk számodra.

Gyere el te is, szuper közösségünk, és profi tanáraink téged is várnak a felnőttek részére felépített tanfolyamon.

 

Felnőtt balett oktatás

Budapest városközpontjában!

 

Ha jelentkezel, milyen tanfolyamcsomagok közül választhatsz?

Szeretnél részt venni balettórán, de nem akarsz gyermek balett órán, gyerekek között ugrándozni?

Neked találták ki a felnőtt balettot, ahol ugyanúgy automatikusan megtanulod a királynői tartást és a gyönyörű mozdulatokat, melyek a balett oktatás velejárói.

Felejtsd el azt a népszerű mítoszt, hogy csak gyerekként lehet elsajátítani ezt a művészeti ágat.

Felnőttként ugyanolyan hatékonyan tudod megtanulni a kombinációkat, nyilván tovább tart, hiszen felnőttként be vannak merevedve az izmok.

A felnőtt balett napi gyakorlása azonban meghozza gyümölcsét hamar: néhány hónap alatt komoly fejlődést lehet elérni, már a kezdő balett órán is.

.

Felnőtt balett a LifeTV-n?

Bemutatkoztunk! Itt a riport:

.

.

 

Mi a teendőd?

 

Még ma keresd meg a neked legideálisabb kezdő balett órát, ahol felnőtt balettot tartanak a mesterek.

Már az első órán látni fogod, hogy rengeteg hasonló korú társad lesz, aki ugyanúgy arra vágyik, hogy egy nap balettozzon.

A közös célok és erőfeszítések összehozzák az embereket, gyorsan kialakul, a felnőtt balett oktatás óráin a közösség, ahol támogatást is kaphatsz, a többiektől.

 

Felnőtt balett oktatás Budapest városközpontjában

Felnőtt balett oktatás Budapest városközpontjában

 

Minden szempontból fejlődést eredményez a teljesen kezdő klasszikus balett oktatás, ami után nem szabad megállni, hiszen rád várnak a haladóbb gyakorlatok.

Alapszinten megtanítják neked azokat kezdő balett fogalmakat, lépéseket és pózokat, melyek nélkül semmit nem lehet megtanulni.

Lehet, hogy elsőre riasztó lesz a sok idegen szó felnőtt balett órákon, de meglátod, két hét múlva magadtól fogsz beállni a klasszikus balett ötödik pozíciójába.

 

Otthon is tudsz gyakorolni, a kezdő balett videók segítségével

 

Amellett, hogy szilárd alapokhoz jutsz, amennyiben elvégzed a Nulláról kezdő felnőtt balett tanfolyamot, olyan segítséget is kapsz, amit máshol nem.

A gyakorlatokról – egyfajta segédanyagként – videókat készítenek, melyeket a kurzus után megkapsz, hogy otthon is tudjál gyakorolni.

Ez akkor is jó lehet, ha épp nem tudsz részt venni egy-egy órán.

 

Cipőt is kaphatsz

 

Tied lehet egy vászon gyakorlócipő is, ha olyan felnőtt balett tanfolyamcsomagot választasz, ami ezt lehetővé teszi.

Ha nem, de még nem sikerült beszerezned a cipőt, akkor se maradj otthon.

Az első kezdő balett alkalmakkor nyugodtan legyél cipő nélkül, szokd a padlót, az újfajta mozgást, később úgyis igényelni fogod a cipőt, ami remekül tartja a lábfejet.

 

Spárga nélkül is van felnőtt balett óra

 

Bár nagyon segít a bemelegítés és a klasszikus balett órák végi nyújtás, tanácsos elmenni stretching órára is, ami vérbeli balerinát farag belőled.

Az izmok rendszeres nyújtása ugyanis fantasztikus módon segíti a kezdő balett technikád fejlődését, hátrébb tudsz majd hajolni, a lábad pedig az egekig fog emelkedni a nyújtásnak köszönhetően.

De ne kezdj el rögtön otthon is naponta két órát nyújtani! Bízd a profikra a kontrollt, kezdd el piciben, óvatosan, nehogy meghúzódjon valamelyik testrészed.

A fokozatos munkának tartós eredménye lesz rövid időn belül.

 

Iratkozz be még ma

a kezdő felnőtt balett oktatás

8 alkalmas tanfolyamra!

 

Budapesten téged vár a felnőtt balett oktatás, kezdd el még most, hogy év végére akár meglepetés műsort készíthess a családnak a tanultakból!

Garantált, hogy el fognak ájulni a tudásodtól.

 

Felnőtt balett oktatás Budapest városközpontjában

Felnőtt balett oktatás Budapest városközpontjában

.

 

Biztos nem elég egy zokni a felnőtt balett oktatás óráin?

De elég…. az első időkben…

 

…aztán ha megszereted ezt a művészetet, ezt a klasszikus balett mozgásformát, már biztosan nem elég.

 

Két egyszerű oka lehet:

 

Az egyik…

 

..hogy a felnőtt balett órához hozzátartozik a megfelelő viselet, és Te is sokkal kellemesebben érzed magad, ha a felnőtt balett oktatás balettóráján balett felszerelésben vagy, és a tükörből egy profi balerina néz vissza rád.

Nézz csak meg egy csillogó szemű csöppséget a gyermek balett bemutató óráján, amikor pici tütüben pózol.

Szinte átszellemülten táncol, pörög-forog a tükör előtt, és élvezi saját látványát a gyermek balett kurzus záró foglalkozásán.

A klasszikus balett órákon, ettől sokkal szebbnek fogod magad érezni, és motivál, hogy a mozdulataid is sokkal szebbek, hiszen megadod a módját külsőségekben is, a kezdő felnőtt balett órai részvételednek.

Megtestesíti azt az álmot, azt a képet, amit elképzeltél, hogy milyen leszel majd a felnőtt balett oktatáson a teremben.

 

Másik oka…

 

..az tényleg a praktikusság, és a célszerűség.

Manapság nagyon sok balett felszerelés gyártó van a világon, hogy kiszolgálja a magas szintű igényeket, akár a haladóbb, professzionálisabb klasszikus balett képzésben, akár a kezdő balett órákon, vagy természetesen a gyermek balett foglalkozásokon is.

Ezeket a felszereléseket célzottan a kezdő balett mozdulataihoz, intenzitásához és használatához gyártják.

A neves gyártók legtöbbször a gyakorlatban teszteltetik ki a különböző gyártói modelleket, és profi balerinákat „szponzorálnak” a termékeikkel.

A balerinák gyakorlati tapasztalatai alapján fejlesztik tovább ezeket a kellékeket, hogy a legjobb minőségű anyagokból, a legjobb varrási technológiákkal készítsék el a balettcipőket, balett ruhákat, tánccipőket és egyéb termékeiket.

Természetesen nem arra kell gondolni, mint egy új autó modell kifejlesztésénél, de valami hasonló módszerekkel dolgoznak.

Ezeknek a ruháknak a felnőtt balett speciális mozdulatait kell kibírniuk, és természetesen segíteni, a felnőtt balett mozdulat stílusos végrehajtását.

 

Van olyan gyártó amelyik már 80-100 éve ezzel foglalkozik.

 

Természetesen minden márkának vannak kínai utánzatai, ami nem probléma, így már mindenki hozzá tud jutni a megfelelő felnőtt balett felszereléséhez.

Mindenki eldöntheti, melyik minőséget vásárolja meg, az igényeinek és a pénztárcájának megfelelően.

Hasonlóan, mint a Suzuki és a Mercédesz, mindkettőnek 4 kereke van és mindkettőben van kormánykerék is, mégis teljesen más utazási és vezetési élményt nyújt.

 

Ezt mindenkinek magának kell eldönteni.

 

Nagy nevű gyártók készítenek régóta klasszikus balett felszereléseket.

Például a Capezio, a Grishko, a Freed of London.

Ha nagyon olcsónak tűnik egy-egy ilyen gyártó terméke akkor nem érdemes vele kísérletezni, valószínű egy kreatív kínai vállalat terméke.

Ezek a nagy nevű gyártók kifejezetten tiltják a termékeik áron alul árusítását, és előírják a kiskereskedelmi árat, amit a kereskedőnek el kell kérnie a termékért.

Ha engedélyeznék a szabad árazást, akkor előbb utóbb a márkájuk látná kárát, hiszen az arra igényes vásárlóknál ezek a termékek kegyvesztettek lennének, és lesüllyednének a kínai dömpingárú szintjére.

Tehát a javaslat, inkább legyen kevesebb kezdő balett felszerelésed, de minőségi gyártóktól, mint sok, de alacsony színvonalú kelléked.

Nem beszélve a tartósságról, ami ismerős lehet, hogy a kínai vagy egy ismert gyártó pólója bírja tovább.

Persze mindkettő Kínában készül, csak a jobb minőséget ellenőrzött üzemekben, és ellenőrzött minőségben gyártják.

 

Még egy utolsó összehasonlítás:

 

Ha elkezdesz futni sport jelleggel, tudsz magadnak venni futócipőt ötezer forintért is.

De ha komolyan gondolod, és odafigyelsz a balett kurzuson a lábad épségére, egészségére, akkor egy speciális futócipőt veszel egy szakboltban, ahol legalább harmincezernél kezdődnek a cipők.

Itt is Te döntöd el melyik cipő a neked megfelelő, de egy biztos, hosszútávon a minőség kifizetődőbb, még akkor is ha egy művészeti tanfolyam, a felnőtt balett oktatás a cél.

Hogy mégis milyen kezdő balett felszerelést választasz, ha részt veszel a kezdő felnőtt balett oktatás 8 alkalmas tanfolyam óráin, ez csakis rajtad múlik.

Kérdezd meg a kezdő balett óravezető tanárt, vagy figyeld meg, hogy a többiek milyen felszerelésben vesznek részt a felnőtt balett oktatás óráin.

 

Klasszikus balett oktatás Budapest teljesen kezdő felnőtteknek

Klasszikus balett oktatás Budapest teljesen kezdő felnőtteknek

.

 

Felnőtt balett oktatás

Budapest városközpontjában!

 

Kezdő balett órák

kifejezetten felnőtteknek!

.